Cast

Jurjen Paul Cornellisen

Jurjen Paul Cornellisen laat zich door iedereen JP noemen. Hij is niet vies van een biertje, weet altijd de leukste huisfeestjes te vinden in Rotterdam en is een echte allemansvriend. Naast de feestjes probeert hij ook nog weleens te studeren voor zijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zijn motto is dan ook ‘minimale inspanningen voor een maximaal resultaat’.  

JP wordt gespeeld door Derron Lurvink. Derron studeert aan de toneelschool van Arnhem, Artez. Hij speelde in de films ‘Taal is Zeg Maar Echt Mijn Ding’, ‘De Mannentester’ en ‘Het Leven is Vurrukkulluk’. Ook speelde speelde hij in ‘Sinterklaas en de Avonturen van de Nieuwe Piet’ en ‘Een Feest voor Sinterklaas’ de hoofdrol als goedheiligman. In 2019 was Derron te zien in de aflevering ‘Bankier van het Verzet’ van Drunk History (Comedy Central / Tuvalu Media).  

Abdel Saddik

Abdel Saddik studeert Geschiedenis aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Abdel is geboren in Marokko en is later met zijn ouders mee verhuisd naar Nederland. Hij is erg gemotiveerd om zijn studie in één keer te halen en werkt daar dan ook hard voor. Hij is netjes, geordend en punctueel dus bij hem is afspraak altijd afspraak! In zijn vrije tijd gaat hij graag stijldansen en daar is hij ondertussen best goed in! 

Abdel wordt gespeeld door acteur Nizar El Manouzi. Nizar is bekend van rollen in ‘Catacombe’, ‘Centraal ‘en ‘Mocro Maffia’. Ook studeert hij aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. 

Joyce Overveen

Joyce Overveen komt oorspronkelijk uit Ghana maar is geadopteerd door haar Nederlandse ouders. Joyce voelt zich een Nederlandse in hart en nieren! Ze is naar vrienden toe altijd vrolijk en goedlachs maar van binnen voelt ze zich niet altijd zo vrolijk. Haar studie Liberal Arts and Sciences op de Erasmus Universiteit Rotterdam vind ze gelukkig fantastisch en ze heeft het dan ook enorm naar haar zin. Het is druk, maar heel leuk! Haar droom is om uiteindelijk artiest te worden.  

Joyce wordt gespeeld door Dzifa Kusenuh. Dzifa is presentatrice en actrice. Je kunt haar kennen van het tv-programma ‘Checkpoint’. Verder was te zien in de films ‘Spangas op zomervakantie’, ‘Gelukszoekers’, van ‘Mars en Venus’ en ‘De slet van 5 VWO’. Naast acteren presenteert ze ook het BNN programma ‘Drugslab’.  

Sterre ten Haaf

Sterre houdt heel erg van mode en media en daarom is ze Communication and Media gaan studeren aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ze wordt door haar vrienden ook wel omschreven als de beauty and the brains. Ze is erg loyaal naar haar vrienden en is altijd in voor een goed feestje! Sterre is als enig kind opgevoed door haar moeder die soms wat zweverig kon zijn. Ze is daardoor ook erg vrij opgevoegd en soms kan ze daar wat last van hebben.    

Sterre wordt gespeeld door actrice Willemijn Beekman. Willemijn volgde de opleiding tot filmacteur aan het Mediacollege in Amsterdam Ze was finaliste in het programa ‘Filmster gezocht’ en speelde rollen in ‘Classroom 152’, ‘Verkracht of niet’? en ‘Underdog Days’. Ook vertolkte zij de rol van Roos in ‘Vriend of Vijand’ en was zij de serveerster in ‘FF+31’. 

Sjoerd de Koning

Sjoerd de Koning kun je altijd wakker maken voor een gezellige avond met vrienden, waar natuurlijk ook een biertje bij aanwezig mag zijn. In het dagelijkse leven houdt hij zich zeker ook bezig met zijn studie Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, maar gezelligheid gaat boven alles! Sjoerd is erg slim en hoeft dan ook weinig te doen voor goede studieresultaten. Dat is natuurlijk super fijn voor Sjoerd maar hij kan er ook wat lui van worden.   

Sjoerd wordt gespeeld door Davey Driessen. Davey is bekend van de jeugdserie ‘Spangas’, ook speelt hij de rol van Olivier in de serie ‘H3L’. Verder had hij een rol in ‘Kappen’ en ‘De Vloer op’! 

Eva de Hoogh

Eva de Hoogh is een slimme studente en is dan ook erg serieus bezig met haar studie Criminologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ondanks dat ze niet vies is van een feestje vind je haar meestal de volgende ochtend weer in de bieb om te studeren. Daarnaast vindt ze het heerlijk om in haar vrije tijd een balletje te trappen op het voetbalveld. Vrienden omschrijven Eva als stoer en soms wat brutaal maar ze heeft een klein hartje.  

Eva wordt gespeeld door Julia Diepstraten. Julia studeerde af aan de Academie voor Theater en Dans en speelde in voorstellingen ‘De Meeuw en de Meiden’ (Mooi Weer & Zo). Ook had ze in rol in de tv-serie ‘Sterke verhalen uit Zoutvloed’. 

CREW

Jan Pool

REGIE

Het concept en de regie van Casa Loco is in handen van regisseur / scenarioschrijver Jan Pool,
free-lance regisseur van TV-programma’s als Checkpoint, Spangas, Verborgen Verhalen en
Topdoks. Verder maakte hij de internationaal bekroonde films #paradise 9 en Eindbestemming.

Johan Dijkstra

D.O.P. (Camera)

Johan Dijkstra is een veelzijdig cameraman met wie Jan Pool in diverse producties samenwerkte. Hij won verschillend prijzen met zijn camerawerk, en draait zowel TV-als filmproducties, zoals Hip voor Nop, Checkpoint, Korps Mariniers, #paradise9 en Eindbestemming.